Rosa Maria Nordlund, Estocolmo, Suecia, Zumba Latina, hälsa, dans, mat, Ffriskvård med, massage, rådgivning

Hälsa och Friskvård med

Rosa Maria Nordlund

Diplomerad Hälsocoach

     
 

Sorgbearbetning

 

   

       
 

  Ett behandlingsprogram för känslomässig läkning vid dödsfall, separationer och andra förluster.

Sorg är normalt och naturligt. Däremot är samhällets information om hur man förhåller sig till sorg inte normal, naturlig eller till mycket hjälp. Sorg är en känslomässig reaktion på en förlust, men de flesta av oss har lärt oss att hantera sorg på ett intellektuell sätt.

Sorgen över vår förlust kommer att fortsätta påverka våra liv och våra relationer på ett negativ sätt så länge vi inte möter och kommunicerar det vi bär inom oss. Obearbetad sorg leder till att vi håller tillbaka våra känslor och få svårare att känna glädje. Genom att vi inte är här och nu och nu tappar vi mycket av vår livs energi.
 
 
Programmet för Sorgbearbetning är en beprövat handlingsprogram för människor som vill bearbeta den smärta som olika förluster orsakat. Under tolv veckor tittar vi, i en trygg miljö, på våra gamla föreställningar om sorg. Därefter tar vi reda på vilka förluster som har påverka våra liv. Sedan genomför vi de handlingar som behövs för att bearbeta och fullborda det som är ofullständigt.

Sorgbearbetningen hjälper dig att bearbeta smärtan av dina förluster. Vår förhoppning är att du därmed försonas med det förflutna och får känna frid. Erfarenhet visar även att du får en öppnare relation till dig själv och andra, samt att du känner dig mer levande och vital.

 

Egen bearbetning

Workshop i Sorgbearbetning är speciellt framtagen för dig som drabbats av sorg av olika sorger, förluster och förändringar. Utbildningen ger dig tillgång till en konkret metod för att långsiktigt och bestående bearbeta din sorg och smärta - oavsett vad som orsakat den.

 Praktiska Kursinformation

Kursläng: Tre heldagar kl.09 - 17. På kvällarna behöver du avsätta en timme för hemuppgifter.

Datum: Du ringer på 079-0442527 och boka en tid som passar dig. (fredag-lördag-söndag).

Avgift: Kostnaden för privatpersoner är 5,900 kr. För företagsfakturering tillkommer moms.

Kost och logi: Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår. Vi serverar ostsmörgås på förmiddagen och fruktsmoothie på eftermiddagen. Kaffe/te och frukt serveras genomgående under dagen. Meddela oss om du har allergi mot visa produkter.

 

 

 

                          Varmt välkomna!

 

Övrigt: - Boken ``Sorgbearbetning´´ bör du läsa innan kursstart. Det kan även vara bra att inte boka in andra aktiviteter, samt avsätta tid för vila och reflektion dagen efter kursen.
- Kurslitteratur ingår.
- Kursmaterial och fika ingår.
- Ta gärna på dig bekväma kläder och inneskor/tofflor.

Kursalternativ: - Enbart grupper, - Endast enskilt.

Har du frågor går det bra att ringa till mig på tel: 079-0442527

Ledare: Rosa Maria Nordlund. Diplomerad och Certifikat Sorgbearbetnings ledare/rådgivare.

 

 

 

   

 

 
Huvudsidan 
Hälsa Friskvård Seniorträning Zumba Pilates Aerobic träning Qigong Yoga Stepp bräda Massage Sorgbearbetning Makrobiotisk Mat